За нас

Компекси Relax Village

Години опит
0 +
Години
опит
0 +
Построени къщи
0
Построени
къщи
0
кв.м разгъната площ
0
кв.м
разгъната
площ
0
17
00_0005
5 logo-min
00_0-6fa454431d

За нас

Строителната фирма „Евтин дом“ е в процес на стабилно развитие, фокусирайки се върху разнообразни аспекти на строителството. С увеличаване на портфолиото си от успешно завършени проекти и внедряване на иновации в строителната сфера, ние привличат все повече нови клиенти и партньорства. !!! Със своя над 10 годишен опит в иновативното строителството на къщи със стоманена конструкция, строителна фирма „Евтин дом“ разширява своята дейност, фокусирайки се върху строителството на жилищни комплекси. Със силно внимание към качеството на изпълнение и модерни архитектурни концепции, нашият стремеж е да предложим иновативни и функционални затворени комплекси за своите клиенти. Иновативността в строежа на комплекси и решението за ново начало се дължи на нашия дългогодишен опит и реализирането на над 200 готови жилищни сгради за нашите клиенти.

Строителство на къщи със стоманена конструкция или монолитно строителство – направи своя избор сега!

Изпрати ни запитване и ще получете пълна информация и консултация за своя бъдещ дом!

ЕВТИН ДОМ ЕООД – строител и инвеститор на компелски „Relax Village“

Технология на строителство

Къщите се изпълняват с метална конструкция от стоманени профили, отвътре се затваря с гипсокартон, отвън с магнезиева плоскост и с 10см топлоизолация а между профилите се поставя вата. Вътрешните преградни стени се изпълняват от гипсокартон с пълнеж от вата, като в различните наши проекти е заложена разнообразна архитектура.

Защо да изберете нас?

Предимството ни е, че сме много гъвкави и можем да намерим всякакви решения, в зависимост от ситуацията и по предложение на инвеститора. Работата с подизпълнители дава изключително предимство по отношение на бързина и качество на изпълнение. Близкия контакт с клиента, допринася за спокойствие и сигурност, както за изпълнителя, така и за клиента.

Къщите, които фирма „Евтин дом“ строи са със статут на жилищна непреместваема сграда. Документите, които общините ви издават са именно за жилищна сграда.

4

Сертификати и отличия

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или идея за мечтания дом – не се колебайте да се свържете с нас!

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *