Локации

Евтин дом "ЕООД"

Аспровалта, Гърция

Ако желаете да инвестирате в имот в новостроящ се комплекс на гръцкото море, до един от най-хубавите плажове в района – свържете се с нас!

Комплекс „Релакс Вилидж Аспровалта“ се намира близо до Аспровалта, на тихо и спокойно място и само на 100 м от един от най-хубавите пясъчни плажове в района.

Компекса е разположен в спокойна местност в непосредствена близост до Аспровалта. Гледката към планината ще се оцени със сигурност, а морето е само на няколко метра разстояние.

Курортното селище Аспровалта, което е само на 5 мин път с кола и на 15 мин с градски транспорт, предлага разнобразие на своите гости от прекрасна природа, съчетана с множество ресторанти, барове, магазини…

Потопете се в уюта на град Банкя

Банкя е едно от най-привлекателните места за живеене в близост до София, разположен само на 15 км от столицата.

Градът разполага с отлична инфраструктура – улична и ВиК мрежа, общи пространства и комуникационна мрежа. Известен е със своята благодатна минерална вода и зелени паркове.

Само на 5 мин с автомобил от град. София, точно до автобуска спирка и в район с изключително чист въздух и невероятна природа, компекс Релакс Вилидж Банкя е отличен избор за всеки човек, който желае да съчетае удобставата на града със спокойствието и тишината, които природата им предлага.

Компексът е разположен във високата част на гр. Банкя, където чувството е такова, сякаш времето е спряло. Гледката, която се разкрива от комплекса остава задълго в съзнанието на човек.

Свържете се с нас за оглед, за да се уверите и вие!

Банкя Relax Village

Костинброд Relax Village

Разположен на 16 км от центъра на гр. София, на 6 км от Божурище и на 16 км от Сливница, град Костинброд има изключително благоприятно разположение. Градър става все по-предпочитано място за живеене, благодарение на достъната инфраструктура и близостта си със столицата.

В същото време в града се наблюдава голямо биоразнообразие. Тук изобилстват реки, пещери, флората и фауната на града са разнообразни и привлекателни за местните жители.

Ако желаете да усетите удобството на един бързо развиващ се град, съчетано с уюта и спокойствието, което предлагаме в комплекс „Релакс Вилидж Костинброд“, не се колебайте да се свържете с нас!

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или идея за мечтания дом – не се колебайте да се свържете с нас!

Име *
Имейл *
Телефон *
Запитване
Политика за поверителност *